Ajankohtaista

Teeleidi

Teeleidi tarjoaa tunnelmallisia teehetkiä teehuoneen, tehtaanmyymälän ja teen verkkokaupan palveluilla. Etsi sinulle sopivin paikka ja tapa lisätä arkeesi ripaus juhlaa ja erinomaista teetä: Teehuoneen löydät Jyväskylän Älylästä osoitteesta Kramsunkatu 1, Jyväskylä. Upean, yli 100-vuotiaan Karpion talon puitteissa on tarjolla yli sadan teen valikoima, uunituoreita leivonnaisia, raakakakkuja ja muita herkkuja vaihtelevasti. Myymälän puolelta on saatavilla mukaan teetarvikkeita, herkkuja ja laaja valikoima teelaatuja. Teeleidin tehtaanmyymälän löydät Jyväskylän Vaajakoskelta entisen tulitikkutehtaan tiloista osoitteesta Tikkutehtaantie 2, Vaajakoski. Alueen ja paikan historiaa kunnioittava ainutlaatuinen miljöö pitää sisällään rouhean samovaaribaarin sekä tehtaanmyymälän spesiaalin tuotevalikoiman. Tervetuloa meille!
Teeleidi
Teeleidi lisäsi 4 uutta kuvaa.2 days ago
Huomenna kannattaa suunnata Tikkulaan, sillä Piia ja Anne sai Keväthepulin! Uusia ihania tuotteita on tulossa, ja niille on tehtävä tilaa! Siivottiin siis ja laitettiin ihan mahdottoman kovat tarjoukset, kuppeja, kannuja, purkkeja, teetä ja muuta, hinnat alkaen 1€.
Tervetuloa, tee tarjoilu (Tikkulan Keväthepuli klo 11 - 18)
Teeleidi
Teeleidi2 days ago
Hei! Ensi maanantaina 26.3 tarjoilemme pääsiäis afternoontean 15€/hlö(sis. teen) klo 14-17 välisenä aikana. Tervetuloa! 🙂
Teeleidi
Teeleidi2 days ago
Huomisen Tikkulan Keväthepulin kunniaksi täräytimme myös verkkokauppaamme www.teeleidi.fi hurjan Hepuli-tarjouksen! Koodilla: keväthepuli saat sunnuntaihin asti 15% alennuksen kaikista verkkokauppamme tuotteista!
Teeleidi
Teeleidi3 days ago
Heips, meidät löytää nyt myös nykyään Snapchatista, missä pääsee seurailemaan meidän Kramsunkadun menoa ja meininkiä!
Saattaapi myös olla, että sinne ilmestyy välillä tarjouksia mitä ei muuten ole saatavilla 😉
Käyttäjätunnus: teeleidi https://www.snapchat.com/add/teeleidi
teeleidi | Snapchat on Snapchat
Watch this Story!
snapchat.com
Teeleidi
Teeleidi3 days ago
Pidetäänkö teidänkin aamupalaveri/kokous Teeleidissä? Tunnelmaa, hyvää teetä ja herkkuja! Aamukokouspaketit alkaen 6€/hlö
Teeleidi
Teeleidi1 week ago
Tikkutehtaan tytöt huomenna messumatkalla, joten Tikkula perjantaina suljettu. Mutta ei hätää, Kramsunkadulla palvellaan Teitä normaalisti! (Tai vähintään loistavasti)