Ajankohtaista

Teeleidi

Teeleidi toimii yli satavuotiaassa talokaunottaressa, jonka Yrjö Blomsted on suunnitellut Schaumanin vaneritehtaan ensimmäiselle johtajalle. Alakerran puodissa Tarjolla on kotiin viemiseksi yli 70 erilaisen irtoteen valikoima, lisäksi myöskin herkulliset suklaatuotteet sekä teetarvikkeet, kannut, kupit, hauduttimet yms. Yläkerran teehuoneessa voit viettää tunnelmallisen hetken nauttien myös suussasulavista herkuista. Joka päivälle tarjolla niin suolaisia kuin makeita uunituoreita leivonnaisia. Tervetuloa meille!
Teeleidi
Teeleidi3 days ago
Tee-niksi suoraan vessapaperista 😂
Teeleidi
Teeleidi lisäsi 4 uutta kuvaa.3 days ago
Upea viikon teematka Saksassa alkaa olla lopuillaan. 6 kaupunkia, 8 teekauppaa ja kauppiasta. Paljon tee-elämyksiä, mahtavia uusia tuttavuuksia ja hyvää teetä mahtui tähän matkaan. Mutta ihana on jälleen maanantaina olla omassa teekaupassa, nähdään siis siellä!
Teeleidi
Teeleidi jakoi käyttäjän K-Market Kymppi julkaisun.4 days ago
Täyden kympin hylly 😍
Teeleidi
Teeleidi lisäsi 3 uutta kuvaa.5 days ago
Terveisiä Berliinistä! Täältä löytyy ihania teekauppoja, mutta mieleenpainuvin oli varmasti "Pikku-Moskovassa" n. 40km Berliinistä sijaitseva Teekulttuur- kauppa.

Pikku-Moskova on kaupunki jota ennen asutti n.75 000 venäläistä, ja jotka 90- luvulla pakkosiirettiin takaisin Venäjälle. Niinpä kaupunki tyhjeni hetkessä ja vuosien mittaan rapistui ja unohtui. Upeat rakennukset ovat metsän keskellä tyhjillään, ja suuren ränsistyneen linnan pihaa vartioi yksinäinen Leninin patsas.

Mutta alueelle on tullut myös uutta elämää, osa taloista on kunnostettu, ja alueelta löytyy myös palveluita, kuten tämä ihana venäläinen teekauppa.

Elämäni parhaan kruusialaisen mustan teen nautin auringon paisteessa terassilla.
Ystävällinen teekauppias kertoi olevansa kotoisin Jaltalta, ja tuovansa venäläistä teetä sieltä. Pieni pussi lähti mukaan tuliaiseksi, ja kun vaihdettiin yhteystietoja, kuka tietää, jos vaikka tämä herkku pääsisi Teeleidinkin valikoimiin.
Teeleidi
Teeleidi lisäsi 2 uutta kuvaa.1 week ago
Terveiset täältä Etelä-Saksasta, Idar-Oberstainista. Täällä paistaa aurinko ja ilma on kesäisen lämmin. Tänään kävin tutustumassa ihanaan pieneen teekauppaan Idarin puolella, ja minulla oli ilo tutustua näihin viehättäviin teekauppiaisiin. Aurinkoa sinne Suomeen myös 🌻 Terveisin Anne
Teeleidi
Teeleidi1 week ago
Sataa tai paistaa, tee aina maistaa! Aurinkoista sunnuntaita ja mukavaa syyslomaa koululaisille!