Ajankohtaista

Teeleidi

Teeleidi tarjoaa tunnelmallisia teehetkiä teehuoneen, tehtaanmyymälän ja teen verkkokaupan palveluilla. Etsi sinulle sopivin paikka ja tapa lisätä arkeesi ripaus juhlaa ja erinomaista teetä: Teehuoneen löydät Jyväskylän Älylästä osoitteesta Kramsunkatu 1, Jyväskylä. Upean, yli 100-vuotiaan Karpion talon puitteissa on tarjolla yli sadan teen valikoima, uunituoreita leivonnaisia, raakakakkuja ja muita herkkuja vaihtelevasti. Myymälän puolelta on saatavilla mukaan teetarvikkeita, herkkuja ja laaja valikoima teelaatuja. Teeleidin tehtaanmyymälän löydät Jyväskylän Vaajakoskelta entisen tulitikkutehtaan tiloista osoitteesta Tikkutehtaantie 2, Vaajakoski. Alueen ja paikan historiaa kunnioittava ainutlaatuinen miljöö pitää sisällään rouhean samovaaribaarin sekä tehtaanmyymälän spesiaalin tuotevalikoiman. Tervetuloa meille!
Teeleidi
Teeleidi13 hours ago
Maanantai on riittävä syy herkutteluun! Ja koska tytöt vasta leipoo skonsseja, jotta ne on taatusti uunituoreita, niin kuva Kookosherkuista. Ihanaa uutta viikkoa!
Teeleidi
Teeleidi lisäsi 3 uutta kuvaa.5 days ago
Hei, nyt ne on täällä! Teeleidin syksyn 17 uutuudet! Upeat sarjat Teeleidi Classic ja Teeleidi Gold, yhteensä 11 uskomattoman ihanaa makua! (Suuri suosikkini Lady in Black on lakun ystävän unelmatee!)
Ilahtuisiko Sinun ystäväsi tänä jouluna teelahjasta? Vai ilahduttaisitko itseäsi?
Teeleidi
Teeleidi5 days ago
Näin harmaana päivänä kannattaa ajella Teeleidin Tikkulaan teelle! Pöytä täynnä herkkuja, hyllyt uutuuksia ja lahjaostoksethan kannattaa aloitaa viimeistään än yy tee NYT!
Teeleidi
Teeleidi1 week ago
Muistatteko viellä Charles Brexitin? Entä Teeleidin kellarista löytyneen vanhan kirjeen? Kuka oli se salaperäinen mies, joka hiippaili Teeleidissä? Entä kuka leipoi kaikettomat kakut ja kenellä taas tukka oli aina poikittain? Teeleidin joulukalenteri tulee taas! Enää 19 yötä, pysykää kanavalla...
Teeleidi
Teeleidi1 week ago
Oli taas ihana viikko, ja sen päätti niin hienosti upea tee tasting ryhmä (Terveisiä teille ❤)
Tässä istun Kramsunkadun punaisessa salissa, ja mietin, miten onnellisia ollaan, kun meillä on kaikki te; 7999 Tykkääjää! Kiitos kaikille ja ihanaa viikonloppua! Nähdään taas ensiviikolla, terveisin Anne
Teeleidi
Teeleidi jakoi käyttäjän Minna bakes Juhlapalvelu kuvan.1 week ago
Teeleidin Lady in black just nyt Helsingissä Wanhassa Satamassa Salmiakki ja lakritsi festareilla ihanan Minna bakes Juhlapalvelun osastolla!!!