Aasin Halaus

5.00

Lempeä vihreä tee mausteena mango. Lämmittää kuin aasin halaus (60g)

 

Kuvaus

“Lempeät aasipojat Ilari ja Olavi ovat Onnimaan sydän. Leikkisät orivarsat viihtyvät mainiosti pihan muiden eläinten kanssa, ja toivovat ihmisiltä hellyyttä ja seuraa.

Olavi painaa usein pään syliin ja nojaa pehmeällä turvallaan. Ilari peruuttaa rauhakseltaan vierelle ja heiluttelee korviaan silityksiä odotellen.

Näillä pojilla on suuri sydän ja veikeä mieli”  kertoo Maria Pesonen

Aaseista on tullut Onnimaan sydän. Ne ovat vielä nuoria, kumpikin kohta 3v . ja eläneet aina yhdessä. Marialle aasit ovat eläinten tuoman lämmön ja onnellisuuden symboli. Aasit ovat tulleet Onnimaalle ylläpitoon, mutta nyt Onnimaa on vaarassa menettää ne, koska aasien omistaja on myymässä niitä.

Autetaan yhdessä  Ilaria ja Olavia!

Teeleidi lahjoittaa jokaisesta myydystä Aasin halaus- teestä 1,50€ Onnimaalle. Lisäksi lahjoitamme Aasin halaus- teepusseja myös  Marialle  myytäväksi. Voit siis ostaa teetä myös suoraan Onnimaalta jossa seuraavat avoimet ovet 8.7. (samalla pääset halimaan aasi-poikia)

Tämän ihanan lempeän teen avulla Sinäkin voit auttaa,  sillä jokainen pienikin ropo on tärkeä, jotta Maria saa  kerättyä rahat aasien ostoon.

Kurkkaa lisää Facebookista: Onni maalla

Aasin halaus teet löytyivät lisäksi myynnistä Teeleidin Kramsunkadun sekä Tikkulan pisteistä

 

Lisätiedot

Paino 70 g
Koko

50g, 100g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aasin Halaus”