Lutakon Teeleidi

Teeleidi Lutakossa tarjoaa kauniit puitteet nauttimiselle. Alakerran teekahvila- ja myymälä palvelee laajalla ja laadukkaalla teevalikoimalla, oman keittiön herkuilla ja kauniilla tunnelmallaan. Yli satavuotias Yrjö Blomstedtin suunnittelema Schaumanin tehtaanjohtajan asunto on huolella vaalittu talokaunotar jossa tuoksuu nyt tee.

Yläkerran viihtyisissä saleissa vietät mukavat kokoukset, ystävien tapaamiset ja pienet perhejuhlat. Varattavissa on neljä viihtyisää kabinettia

Tervetuloa meille, varaustiedustelut info@teeleidi.fi

Saunarakennuksen päädystä löytyy myös pieni pihatalo, mukava ja rauhallinen kokouspaikka tai työhuone, jonka voit varata koko päiväksi käyttöösi. Kaksi pientä huonetta, pönttöuuni ja välineet teen hauduttamiseen luovat rauhallisen tunnelman vaikka pieniin palavereihin.

Koko päivän vuokra 40€ tai neljä päivää / kk 120€

Saunavaraukset

Tee matkaa maailmalla - kurssi 29.11. klo 17.30

Teen matka alkoi Kiinasta jo neljätuhatta vuotta sitten. Miten tee päätyi Eurooppaan ja miksi englantilaiset hullaantuivat siihen täysin? Entä miksi idässä samovaariteehen lisättiin vadelmahilloa? Mm. näihin kysymyksiin saatte vastauksen Lutakon Teeleidin ensimmäisellä "Tee matkaa maailmalla" kurssilla 29.11. Klo 17.30.

Illan aikana piipahdamme Kiinassa ja Japanissa, matkamme meriteitse Eurooppaan ja silkkitietä Venäjälle. Hauduttelemme ja maistelemme teetä eri maissa ja Englannissa nautimme skonssit Afternoonteen kera. Lopuksi laskeudumme Suomeen maistelemaan Teeleidin suosituimpia teelaatuja. Matkaoppaananne toimii Teeleidin yrittäjä Anne.
Varaa oma paikkasi info@teeleidi.fi

Tee matkaa maailmalla illan hinta on 18€ / hlö (sis. Skonssit, ilmoitathan jos tarvitset ne gluteenittomana) Matkalle mahtuu mukaan 8 hlö ja illan kesto n. 2h. Kurssilaiset saavat illan päätteeksi teeostoksista -20% alennuksen!
Voit myös varata matkan omalle ryhmällesi (min. 6hlö)

Lyydian Salonki

Lyydian Salonki, talon ensimmäisen emännän mukaan nimettyyn huoneeseen mahtuu mukavasti 8-12 henkilöä teekupin ääreen.

Piian Kamari

Piian kamari, entinen palvelijan huone on suloinen kuin karamelli ja sinne mahtuu mukavasti 8-10 henkeä.

Brunon Kabinetti

Brunon Kabinetti on ryhdikäs ja tunnelmallinen huone kuudelle, huone on nimetty Faneritehtaan Patruunan Bruno Krookin mukaan.

Kokoustila Köökki

Kokoustila Köökki on viihtyisä tila 8-10 hengelle.

Blomstedtin sali

Blomstedtin Sali on keskellä yläkertaa, ja sinne mahtuu pitkien pöytien ääreen jopa kolmekymmentä juhliaa. Voit myös varata koko yläkerran vaikka perhejuhliin, ja keittiömme taikoo sinne maistuvat herkut.

Sauna

Pihatalomme kätkee sisälleen upean saunatilan, jonne mahtuu max. 20 saunojaa yhdellä kerralla. Saunan ja pesutilojen lisäksi takkahuone sekä ulkoterassin poreallas, joka on kuumana talvipakkasillakin on takulla upea elämys, ja vain kiven heiton päässä kaupungin keskustasta.

Saunatiloihin voit tilata meiltä maistuvat saunamenyyt ja siellä on anniskeluoikeudet. Saunan varauskalenteriin.

Teeleidin saunamenuun Saunamenun pdf

Pihatalo

Saunarakennuksen päädystä löytyy myös pieni pihatalo, mukava ja rauhallinen kokouspaikka tai työhuone, jonka voit varata koko päiväksi käyttöösi. Kaksi pientä huonetta, pönttöuuni ja välineet teen hauduttamiseen luovat rauhallisen tunnelman vaikka pieniin palavereihin.

Koko päivän vuokra 40€ tai neljä päivää / kk 120€