Usein kysyttyä

Milloin tarjoillaan Teeleidin Afternoonteetä ja mitä se sisältää?

Afternoontee on tarjolla tiistaista perjantaihin alkaen kello 14.00. Tarjoilun hinta on 16€/hlö ja se sisältää kerrosvadilta tarjoiltuna lajitelman suolaisia ja makeita herkkuja; voileipiä, skonssit kermavaahdolla ja hillolla, pieniä leivoksia, sekä kannullisen valitsemaasi teetä.

Tarjoilu on mahdollista saada etukäteen varauksesta myös gluteenittomana +2€ lisähintaan. Ennakkovaraus on suotava muttei pakollinen, ryhmiltä toivomme varausta.

Mikä on Teeleidin Picnic kori?

Teeleidin Picnic korin voitte varata numerosta 010 3360670. Voitte valita korin joko normina tai korin jossa tarjoilut gluteenittomia ja veganisia.

Kori sisältää suolaista ja makeaa tarjoilua, tuoreita marjoja/hedelmiä, termarillisen valitsemaanne teetä sekä talon kylmähaudutettua jääteetä. Astiat ja viltti löytyy korista myös.

Korin astioineen palautetaan picnicin jälkeen Teeleidiin viimeistään seuraavana aamuna. Hinta 30€/2hlö

Mihin voin pysäköidä auton?

Kadun varrella on 4 autopaikkaa, invapaikka pihassa oven edessä. Lisää autopaikkoja löytyy Alvar Aallon kadun alkupäästä, museoita vastapäätä, missä sijaitsee iso, kaupungin parkkipaikka.

Myös Keskussairaalan tieltä, museon yläpuolelta löytyy parkkipaikkoja, sieltä kävelymatka Teeleidiin on parisataa metriä.

Järjestättekö yksityistilaisuuksia?

Voimme järjestää yksityistilaisuuksia vain teehuoneen ollessa kiinni, eli sunnuntaisin ja maanantaisin. Kysy lisää myyntipalvelustamme 044 5555900

Tilasin yhden pussin valkoista teetä, mutta sain kaksi. Miksi?

Valkoinen tee, etenkin maustamaton, on niin kevyttä että sitä mahtuu yhteen pussiin vain pieni määrä. Emme halua rikkoa herkkää teelehteä pakkaamalla koko määrää liian pieneen pussiin, siksi sait lähetyksessäsi useamman teepussin.

Voinko tilata tuotteet suoraan toiselle henkilölle?

Kyllä voit, muista varmistaa että olet antanut vastaanottajan kaikki tiedot, myös puhelinnumeron paketin saapumisilmoitukselle. Liitämme tällaiseen tilaukseen pienen kortin jossa näkyy lähettäjän/tilaajan nimi, ja jätämme lähetysluettelon/hintatiedot pois.

Voinko liittää lahjatilaukseen oman tervehdyksen?

Onnistuu! Kirjoita oma tervehdyksesi lisätietoihin, niin kirjoitamme sen korttiin jonka liitämme tilaukseen. Voit myös ostaa tuotteille lahjapaketoinnin.

Yritin tehdä tilauksen, mutta en saanut sitä lähtemään/maksettua?

Varmistithan että olet antanut kaikki vaadittavat tiedot, ja ruksannut oikeat kohdat ostoskorissa (onko laskutus- ja lähetysosoite sama?).

Voinko tilata ulkomaille?

Toimitamme tällä hetkellä vain Manner-Suomeen.