Usein kysyttyä

Milloin tarjoillaan Teeleidin Afternoonteetä ja mitä se sisältää?

Afternoontee on tarjolla tiistaista lauantaihin alkaen kello 12.00. Tarjoilun hinta on 18€/hlö ja se sisältää kerrosvadilta tarjoiltuna lajitelman suolaisia ja makeita herkkuja; voileipiä, skonssit kermavaahdolla ja hillolla, pieniä leivoksia, sekä kannullisen valitsemaasi teetä. Lisähintaan voitte nauttia Afternoonteen kera myös lasillisen kuohuvaa.

Tarjoilu on mahdollista saada etukäteen varauksesta myös gluteenittomana +2€ lisähintaan. Ennakkovaraus on suotava muttei pakollinen, ryhmiltä toivomme varausta.

Afternoontea nyt myös ketona (+2€) ennakkovarauksesta (2 aukiolopäivää aiemmin)!

 

Mikä on Teeleidin Picnic kori?

Teeleidin Picnic korin voitte varata numerosta 010 3360670. Voitte valita korin joko normina tai korin jossa tarjoilut gluteenittomia ja veganisia.

Kori sisältää suolaista ja makeaa tarjoilua, tuoreita marjoja/hedelmiä, termarillisen valitsemaanne teetä sekä talon kylmähaudutettua jääteetä. Astiat ja viltti löytyy korista myös.

Korin astioineen palautetaan picnicin jälkeen Teeleidiin viimeistään seuraavana aamuna. Hinta 30€/2hlö

￲Piknik kori on varattava vähintään päivää aikaisemmin – mielellään pari päivää ennen.

Mihin voin pysäköidä auton?

Kadun varrella on 4 autopaikkaa, invapaikka pihassa oven edessä. Lisää autopaikkoja löytyy Alvar Aallon kadun alkupäästä, museoita vastapäätä, missä sijaitsee iso, kaupungin parkkipaikka.

Myös Keskussairaalan tieltä, museon yläpuolelta löytyy parkkipaikkoja, sieltä kävelymatka Teeleidiin on parisataa metriä.

Järjestättekö yksityistilaisuuksia?

Voimme järjestää yksityistilaisuuksia vain teehuoneen ollessa kiinni, eli sunnuntaisin ja maanantaisin. Kysy lisää myyntipalvelustamme 044 5555900

Tilasin yhden pussin valkoista teetä, mutta sain kaksi. Miksi?

Valkoinen tee, etenkin maustamaton, on niin kevyttä että sitä mahtuu yhteen pussiin vain pieni määrä. Emme halua rikkoa herkkää teelehteä pakkaamalla koko määrää liian pieneen pussiin, siksi sait lähetyksessäsi useamman teepussin.

Voinko tilata tuotteet suoraan toiselle henkilölle?

Kyllä voit, muista varmistaa että olet antanut vastaanottajan kaikki tiedot, myös puhelinnumeron paketin saapumisilmoitukselle. Liitämme tällaiseen tilaukseen pienen kortin jossa näkyy lähettäjän/tilaajan nimi, ja jätämme lähetysluettelon/hintatiedot pois.

Voinko liittää lahjatilaukseen oman tervehdyksen?

Onnistuu! Kirjoita oma tervehdyksesi lisätietoihin, niin kirjoitamme sen korttiin jonka liitämme tilaukseen. Voit myös ostaa tuotteille lahjapaketoinnin.

Yritin tehdä tilauksen, mutta en saanut sitä lähtemään/maksettua?

Varmistithan että olet antanut kaikki vaadittavat tiedot, ja ruksannut oikeat kohdat ostoskorissa (onko laskutus- ja lähetysosoite sama?).

Voinko tilata ulkomaille?

Toimitamme tällä hetkellä vain Manner-Suomeen.

Mistä Teeleidin teet tulevat?

Teepensas tarvitsee kasvaakseen lämpimät olosuhteet, ja sitä viljelläänkin trooppisilla ja subtrooppisilla alueilla. Se ei pärjää pohjoisen kylmissä oloissa täällä kotosuomessa- poikkeuksena toki ahkeran harrastajan lämmin olohuone, jonka ikkunalaudalla voi Camellia sinensiskin kukoistaa kukkaruukussa.

Teeleidin teet tulevatkin pääasiassa Aasiasta; Kiinasta, Japanista ja Intiasta. Rooiboksen alkuperä on Etelä-Afrikka, punapensaan koti, ja mate kasvaa Etelä-Amerikassa.

Pienyrityksenä meidän on omin toimin vaikea varmistua koko tuotantoketjun eettisyydestä – siksi meillä onkin muutamia luotettavia yhteistyökumppaneita Keski-Euroopassa. He hoitavat meidän puolestamme niin tuotteiden laadun ja turvallisuuden tarkistamisen teen saapuessa Eurooppaan, kuin myös seuraavat säännöllisesti esimerkiksi työoloja tiloilla. Sosiaalinen vastuu on laadun ohella tärkeä kriteeri uusia teetoimittajia valittaessa.

Toimittajamme kertoo:

“As an internationally operating company we are aware of our social responsibility. Quality, sustainability and preserving resources are our top priorities. We reject all forms of discrimination and hostility based on gender, race, appearance, religion, age, origin and orientation.

We expect all our business partners to strictly reject child and forced labour and to adhere unconditionally to our Code of Conduct.