Toimitusehdot

Toimitustapa ja toimituskulut:
Toimituskulut määräytyvät tuotteen toimitustavan ja painon mukaan.
Kirjeenä voidaan toimittaa kirjelaatikkoon mahtuvina max 3cm paksut lähetykset
Alle 200g painoiset tilaukset 3,50€ postin kirjeenä, paketit alle 2 kg 6,00€ ja 2-5kg 7,50€ matkahuollon jakopakettina valitsemaasi noutopaikkaan toimitettuna.
Toimituskulujen hinnat sisältävät arvonlisäveron

Toimitusaika:
Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika 2-5 arkipäivää.
Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä
Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Teeleidi on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.
Jälkitoimitukseen jääneet, tilapäisesti varastosta loppuneet tuotteet toimitetaan tilaajalle ilman erillisiä toimituskuluja heti kun myyjä on saanut tuotteet omaan varastoonsa. Näillä ehdoin Teeleidi Oy toimittaa tuotteita vain Suomessa.

Nouto myymälästä:
Tilaukset on mahdollista noutaa ilman toimituskuluja Teeleidin teehuoneelta, osoitteesta Kramsunkatu 1, Jyväskylä, kun vahvistusviesti tilauksen käsittelystä on lähetettyu asiakkaalle.
Tilaus on noudettavissa omalla nimellä tai tilausnumerolla, joka lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen hyväksytyn tilauksen yhteydessä.
Vaihto- ja palautusehdot
Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus palauttaa tilauksen tuotteet tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Vahingoittunut tuote:
Jos tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, ota valokuvat sekä pakkauksesta että tuotteesta ja lähetä kuvat ja lisätiedot tilauksestasi asiakaspalveluumme osoitteeseen info@teeleidi.fi. Pystymme näin tekemään vahinkoilmoituksen kuljetusvauriosta puolestasi ja voimme lähettää sinulle korvaavaan tuotteen nopeammin. Säilytä aina vahingoittunut kuljetuspakkaus. Olethan kaikissa ongelmatapauksissa yhteydessä asiakaspalveluumme.

Myös kaikissa muissa ongelmatilanteissa ja kysymyksissä otathan yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostilla kauppa@teeleidi.fi tai puhelimella 044 5555 900.