Hong Cha

Aromaattinen vienon makea Hong Cha.

Kuvaus

Thaimaalainen Hong Cha tulee pohjoisesta maakunnasta Chiang Raista. Teen kasvupaikka on ympäröity ikivanhoilla puilla, ilma on lämmin ja jatkuvat vesisateet antavat täydelliset edellytykset tämän lajin viljelykseen. Tuoreeltaan kerätyt lehdet levitetään ulos katon alle jonne ne jätetään kuivumaan ja fermentoitumaan noin 18 tunniksi. Tämän jälkeen tee kieritetään ja jätetään fermentoitumaan vielä noin 4-5 tunniksi.
Tämän jälkeen Hong Cha on kauniisti muotoutunut, pitkät taipuneet mustan sävyiset lehdet. Uute on hedelmäinen ja karamellimainen ja tee on ihanan meripihkan sävyissä.
Hong Cha on hyvin aromaattinen, hiukan makea ja aavistuksen hunajainen.

Haudutus 2tl / 2dl 90°C asteessa 3-5 minuuttia.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
Koko

100g, 50g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hong Cha”