Blogi

Kuuden viikon odotus (palkitaan)

Ravintolasulku on kohta kestänyt kuusi viikkoa. Kramsunkadun Teeleidi on ollut koko tuon ajan suljettuna. Kyllä olisi iso itku ja ikävä tullut ilman meidän Pikku Leidiä!

Pikku Teeleidi polkaistiin pystyyn ennätysajassa, ajatuksesta avajaisiin neljässä päivässä. Tarkoitus oli ravintolasulun ajaksi avata Pop-up myymälä, mutta olemmekin viihtyneet Kirkkopuiston laidalla niin erinomaisesti, että Pikku Teeleidi on asettunut aloilleen ainakin loppuvuodeksi.

Myymälän valikoima on kasvanut päivittäin, aluksi oli idea, että vain suosituimmat teemaut mahtuvat hyllyihin. Nyt niitä (asiakkaiden toiveista) on jo lähes 150 erilaista. Mukana on ollut koko ajan myös mahtavien yhteistyökumppaneiden tuotteita, Hanan kakkujen herkut, Ruusupuun laadukkaat kukat sekä villalankaa Titityystä.

Pikku Teeleidi, Kauppakatu 19
Kuvat: Emmi Virtanen

Myöskin tilaa on laitettu tarkoituksenmukaisemmaksi. Puusepänliike Astikainen toteutti pienen keittiön toiveidemme mukaan ja uuden ja tilavamman leivosvitriinin ansiosta herkkuvalikoimaa on voitu kasvattaa. Ja kun ensi viikolla saapuu vielä pehmiskone ja ulkokalusteet, niin kyllä meidän kelpaa!

Ja sitten se ihan paras! Kramsunkadulla saadaan avata ovet taas ensi tiistaina! Tällä viikolla on siellä siivoiltu, täytetty hyllyjä, somisteltu ja laitettu muutenkin paikkoja kuntoon. Viikonloppuna laitetaan pihaa, maanantaina leivotaan ja tehdään viimeiset silaukset, ja tiistaina klo 11.00 ovet aukeaa!

Afternoonteetä on tarjolla taas tiistaista perjantaihin, retkireppujakin voi varata (eläköön kevät!) puutarha kutsuu nauttimaan keväästä ja herkuista.

Afternoontee

Pyysimme teiltä ideoita ja toiveita somessa, ja paljon niitä saatiinkin. Ihan kaikki luetaan läpi ja porukalla täällä mietitään kaikkia kehitysehdotuksia. Kiitos ihan jokaisesta palautteesta! Oli myös hienoa lukea, miten monessa asiassa ollaan jo onnistuttu.

Kiitos myös Tee-Taxi tilauksista, ajoimme niitä yli seitsemäänkymmeneen kotiin! Olipa huippuhauskaa tavata teitä myös näin! Tee-taxi jää nyt kuitenkin tauolle, ehkä palaamme siihen myöhemmin.

Ja koska kevät on näin pitkällä, myös Teeleidin Pinkki Kupla pääsee tallistaan ensi viikolla. Saatatte siis nähdä iloisen teekauppiaan kuplan ratissa tuota pikaa.

Kuplakiertue 2020 Emmi ja Anne