Blogi

Kotiin paluun aika

Lähes kymmenen vuotta sitten avasin pienen teehuoneen Lutakkoon, Lutakon Leidiin. Muistan miten onnellinen olin, kun kävelin läpi Lutakon, ja tervehdin Lehmuksia pihassa ja oven avattuani tunsin tulleeni kotiin. Tästä alkoi Teeleidin matka, joka onkin mutkitellut vuosien saatossa useampaan upeaan paikkaan.

Lutakosta muutimme kolmen toimintavuoden jälkeen Kramsunkadulle, jossa upea Karpion talo oli kotimme kuusi vuotta. Vaikka Karpion talo oli kodikas ja Teeleidin näköinen, oli siinä haasteensa; asiakasmäärään nähden vaatimaton ja pieni keittiö, sekä lähes kokonaan puuttuvat pysäköintipaikat. Mutta ihana se oli!

Karpion talo, Kramsunkatu, Älylä

Talvella 2023 meille tarjottiin mahdollisuutta muuttaa Vanhaan Pappilaan Vapaudenkadulle. Mietimme sitä tovin, mutta kun viimeisetkin pysäköintipaikat poistettiin Kramsunkadun varresta ajattelimme että on aika muuttaa.

Vanha Pappila on upea ja historiallinen rakennus, mutta siitä huolimatta emme saaneet sinne mukaamme sitä tunnelmaa mihin Teeleidin aiemmissa kodeissa oli totuttu. Vanha Pappila on kahden yrityksen yhteenliittymä, joten jouduimme tekemään paljon kompromisseja, ja jotta tila palvelisi myös Art Cateringin asiakkaita jäi Teeleidin osuus vähän vaisuksi. Pappilan sisustussuunnittelija teki kyllä todella hienoa työtä, mutta koska itse emme päässeet ilmeeseen vaikuttamaan, jäi Teeleidin tunnelma jotenkin puuttumaan. Pappila palvelee upeasti isoja ryhmiä ja kulttuuritila on varsinainen helmi kaupungin kulttuuritarjonnassa, ja tietysti Teeleidin tuotteita saa jatkossakin Vanhasta Pappilasta.

Vanha Pappila, Vapaudenkatu

Siksi olemme ikionnellisia voidessamme ilmoittaa, että palaamme kotiin! Teeleidi avaa jälleen ovensa upeassa Lutakon Leidissä 24.10. Teemme kaikkemme että Lutakon Teeleidi tulee olemaan se tuttu ja turvallinen, teen tuoksuinen keidas . Tiloissa tulee teitä palvelemaan teekahvilan lisäksi tietysti Teeleidin teemyymälä sekä Pihatalon ihastuttava saunatila ulkoaltaineen. Yläkerran suloissa huoneissa onnistuu kokoukset ja tapaamiset tunnelmallisesti, tietysti Teeleidin Annin herkkuja nauttien.

Teeleidin 10 vuotis syntymäpäiviä päästään viettämään KOTIIN

Lutakon Leidi, Schaumanin Puistotie, Lutakko

Yläkerta on upea; Blomstedin sali , Lyydian Salonki, Piian kamari, Brunon kirjasto, sekä viihtyisä Köökki tarjoavat ainulaatuisen ja intiimin tilan kokouksiin ja tapaamisiin. Lisäksi pieni talonmiehen tupa pihassa on varattavissa vaikka koko päiväksi esim. työhuoneeksi.

Lyydian salongin ikkuna
Teeleidin punaiset sohvat on kuin tehty tähän ikkunan alle. Tervetuloa istahtamaan!
Sauna & Spa

Ja nyt; meillä on se loistava keittiö jota Kramsunkadulla kaipasimme ja lisäksi iso piha täynnä pysäköintitilaa, joten tervetuloa, nyt meille pääsee autolla lähes oven eteen.

Ja todellakin, upeaa päästä juhlimaan Teeleidin kymmenettä toimintavuotta kotiin!

Lämpimästi tervetuloa meille Lutakon Teeleidiin

Anne