Blogi

Sellomies-Klubi

Sellomies-Klubi

Elias Kahila

Sellomies-Klubi tekee paluun! Tällä kertaa akustisena, intiiminä musaklubina. Lokaationa toimii aivan Jyväskylän sydämessä, Schaumanin puistotien kartanossa vastikaan avattu kulttuuriväen kohtauspaikka Teeleidi! Aina Sellomies-Klubi-iltoina Teeleidissä on spesiaali afterwork-ilta, ja paikka on auki silloin klo 22.00 asti! Teeleidissä on myös A-oikeudet. Tervetuloa!

Ensimmäinen klubi toteutuu Pe 19.1! Vieraanani on silloin Ilona Lehtonen, jyväskyläläinen laulaja/pianisti/lauluntekijä. Showtime jo klo 19.30 LOPPUUNMYYTY ja toisen kerran klo 21:00. Tämän illan lippu 6 euroa. Klubin tunnelma on rento ja olohuonemainen, ja musiikin äänenpaineet pidetään korville ystävällisenä.

Seuraavat klubit:

10.2 vieraana Jim Heikkinen, lippu 10 euroa

1.3 vieraana Marian Petrescu, lippu 12 euroa

Huom! Teeleidin katsomokapasiteetti on rajallinen, joten kannattaa tulla hyvissä ajoin paikalle. Voit varmistaa lipun itsellesi ostamalla sen etukäteen Teeleidistä – Tulevien klubien liput saatavissa kassalta normaalien aukioloaikojen puitteissa; Ti-Pe 11-19, La 11-16.

Muusikot – Jos halajatte artisti-vieraaksi Sellomies-klubiin, mulle voi laittaa viestiä osoitteeseen; eliaskahi@gmail.com

Teeleidi lokaatio: Schaumanin Puistotie 2, 40100 Jyväskylä

Erityiskiitos Anne Savela / Teeleidi hienosti alkaneesta yhteistyöstä!

Valokuvat: Jaakko Manninen ja Vera Lakovaara