Blogi

Teeleidin pop up ja Tee-taxi

Tasan vuosi on mennyt siitä kun korona-pommi tipahti niskaan. Silloin tilanne oli uusi, pelottava, hurja, sillä kukaan ei tiennyt mitä tulisi tapahtumaan.

Vuodessa ollaan jotenkin opittu elämään tilanteen kanssa. Silti ei varmaan ole ketään, kenen elämään korona ei vaikuttaisi. Meidän palvelualan yrittäjien elämän se on mullistanut täysin.

Tilanteesta voi löytää jotain hyvääkin, sillä yritykset ovat kehittäneet kiireellä uusia palveluita ja tuotteita. Mekin saimme valmiiksi monta pitkään hautunutta ideaa, joihin aiemmin ei oikein koskaan tuntunut olevan aikaa. Teen kuukausitilaus, retkireppu, sähköinen lahjakortti ja moni muu toteutui viime kevään ja kesän aikana, ja ne ovatkin olleet tosi suosittuja.

Koronatilanteen jälleen Suomessa pahentuessa ravintolat ja kahvilat on taas määrätty suljettavaksi. Myös meidän on haikein mielin suljettava ovet Kramsunkadulla kolmeksi viikoksi.

Voitte arvata miltä tuntuu yrittäjästä, joka joutuu pohtimaan henkilökunnan lomauttamista. Varsinkin kun meillä on niin huippuporukkaa töissä. Aikani asiaa pohdittuani päätin ryhtyä toimeen. Lumeen ei saisi jäädä makaamaan!

Jyväskylästä löytyy super hienoja yrityksiä, joiden kanssa meilläkin on ollut ilo tehdä yhteistyötä. Puhelut Hannan kakuille, Minnalle Ruusupuuhun ja Tiinalle Titityylle, ja niin oli huippuporukka kasassa!

Tee-taxi

Hannan kakut
Ruusupuun viikkobuketit
Titityyn sukkalanka setti

Vielä kun Feenix sanerauksen Matti suunnitteli ja toteutti meidän Teepussiin hyllyt, niin Suomen ensimmäinen Tee-taxi oli syntynyt! Ensi viikosta lähtien voitte tilata Teeleidin tuotteet, Hannan kuppi- ja keto-porkkanakakut, Ruusupuun viikkobuketit ja Titityyn villasukka- lankapaketin suoraan kotiovelle tuotuna. Tee-taxi kuljettaa torstaisin ja perjantaisin tilaukset maksutta 15 kilometrin säteellä keskustasta.

Teepussi nyt kauppa-auto&teetaxi
Tee-taxikuskin teetauko

Pikku Teeleidi

Toinen loistoidea syntyi, kun kävelin tänään kaupungin halki takaisin Teeleidille. Ihana pieni liikehuoneisto etsi uutta vuokralaista. Ehkä noin kolme minuuttia mietin, ennen kuin soitin vuokraajalle ja tadaa; Teeleidin Pop up liike avataan Kirkkopuiston laidalle, osoitteeseen Kauppakatu 19, Ihan siihen Rosson viereen. Kiitos Tuikan Akille nopeasta ja loistavasta palvelusta.

Tervetuloa

Nyt on töitä kaikille, eikä lomautuksia tarvita! Ja mikä ihaninta, pääsemme rakentamaan somaa teepuotia, joka avataan jo tulevana tiistaina. Puodistamme löytyy teet, herkut, teekannut, kupit ja lisäksi mm. Hannan kakkujen herkulliset leivonnaiset.

Tervetuloa siis ostoksille alkaen 9.3. klo 11.00!

Pikku Teeleidi palvelee Kirkkopuiston laidalla jatkossa ma-la 11.00 – 17.00 ainakin maaliskuun ajan.

Mutta vielä perjantaina ja lauantaina ehditte Kramsunkadulle nauttimaan teestä ja tunnelmasta. Kramsunkadulle palataan sitten taas huhtikuussa.

Kiitollisin mielin totean, että asioilla on aina tapana järjestyä. Yleensä vielä parhain päin.

Kiitos jälleen maailman parhaalle kuvaajalle Emmille kuvista!