Blogi

Helsingistä Ivaloon

Ajelin maanantaina Helsinkiin työmatkalle. Otin mukaani kaikki tilatut lähetykset mitkä saatoin matkan varrella viedä perille.

Ihanan Karoliinan Kahvimyllyn jälkeen kurvasin Joutsan S-Marketin pihaan, ja kiikutin yhden myyntierän teetä markettiin. Ei se paljoa painanut, kahdeksan pakettia teetä. Se, että kauppaan oli tilattu yksi myyntierä sai minut ajattelemaan sitä, miten hienoa on, että Joutsassakin halutaan pitää Teeleidin teetä myynnissä. Joku sitä ehkä on sinne toivonut, ja joku sieltä paketin poimii ostoskoriinsa.

Hyvää JyväskylästäJyväskylä vihreä tee

Helsingissä kiikuttelin isompia teelähetyksiä kauppoihin ja kahviloihin. Yleensä lähetykset pakataan kuljetusliikkeen kyytiin, mutta aina jos itse voin, vien lähetykset mielelläni perille asti. Samalla on mukava vaihtaa kuulumisia kaupan väen kanssa.

Stockmannin herkun teehyllyllä melkein itku silmässä laskin hyllystä jo 16 erilaista Teeleidin teetä. Olisinko uskonut silloin seitsemän vuotta sitten, kun itse kävin etsimässä samoilta hyllyiltä uusia tee-elämyksiä, että joskus sieltä löytyy näin hieno valikoima oman tuotemerkkini tuotteita? No enpä varmaan!

Illalla hotellissa kaivoin tietokoneen esille, ja huomasin, oli taas tullut monta tilausta, yksi niistä Ivalon K- Supermarkettiin. Voi pojat! Teeleidin teetä Ivaloon!

On ollut ihan mielettömän upeaa pakata teetä ja lähettää sitä ympäri Suomen. Nyt jo noin kahdellesadalle jälleenmyyjälle. Ruokakauppoihin, erikoisliikkeisiin, kahviloihin, ravintoloihin…

Teeleidin Teekylä mm.Mummola

Teeleidin teet pakataan suomalaisiin materiaaleihin käsin Vaajakoskella, entisellä tulitikkutehtaalla, jossa sijaitsee pieni teetehtaallamme. Laadut ovat pitkälti omaa reseptiikkaamme, ja moni niistä on syntynyt asiakkaiden toiveista.

Teeleidi Classic, mm. No. 1 Green tea, Caramel & Cranberries

Ja hyvää ei synny ilman osaavaa henkilökuntaa. Meillä työskentelee jo yhdeksän iloista ammattilaista teen parissa teehuoneella ja tuotannossa.

Kiitos teille, kun valitsette pienen tuottajan tuotteen, kiitos kun pyydätte niitä kauppojen valikoimiin. Valintanne ansiosta pystymme työllistämään ja luomaan aina uusia tee-elämyksiä! Sillä meillä tätä tehdään Rakkaudesta teehen!

Teekylän JoulutaloVilla Kaneli

Kaikki kuvat: Emmi Virtanen