Blogi

Matkalla Fingerporiin

Tänään on hieno päivä! Teeleidin ja Fingerporin yhteistyön helmi Fingerporin perusTEET julkaistiin tänään!

Idea sai alkunsa viime talvena, kun aamuteetä juodessani luin tapani mukaan Keskisuomalaista. Aamun Fingerpori oli jokseenkin puhutteleva, ja tunsin selvästi, miten päässäni lamppu syttyi…

Fingerpori on ollut aamujeni ilo jo pitkään. Pertti Jarlan oivallukset on jotain ihan huimaa! Joskus on ollut lähellä, että aamuteet tule nenän kautta ulos, kun päivän strippi on ihan hervoton, joskus taas pitkillä piuhillani tajuan jutun vasta myöhemmin ja saatan purskahtaa nauramaan vasta iltapäiväteen aikoihin. Se juuri on näissä parasta!

Soitin heti Fingerporiin ja esitin ajatukseni. Olipa mahtavaa, että siellä väki innostui itseni lailla! Tuotesuunittelu aloitettiin heti. Isoihin saappaisiin hypättiin, kun saatiin kunnia tehdä sarja alusta asti itse. Kuvat ja fontit tuli Fingerporilta, mutta tuotteiden sisältö, pakkaussuunnittelu ja teelaatujen nimet on Teeleidin tiimiläisten käsialaa. Meidän taitava Piia suunnitteli pakkausten lisäksi mainosmateriaalin ja PerusTEEpaidat ja tadaa… nyt ollaan valmiita! Hyvä me!

Mielestäni onnistuimme erinomaisesti, vai mitä olet mieltä?