Blogi

Ystäväni Antti

Joitakin vuosia sitten tutustuin Anttiin. Antti on hyväsydäminen ja viisas mies. Sen lisäksi Antti tietää kaiken mehiläisistä ja on aidosti kiinnostunut luonnon parhaista raaka-aineista. Kaikessa Antin tekemisessä näkyy intohimo asiaan.

”Rakastan mehiläisiä, sillä mehiläisissä näkyy elämän kauneus, hyvyys ja ilo. Mehiläispesästä näkee ja kuulee, onko kaikki kunnossa. Mehiläiset myös kertovat minulle, millainen kesä on meneillään. Emokasvatus ja mehiläisten hoito surisevat syvällä sydämessäni.”

-tarhuri Antti

Ahontuvan tarhat sijatsevat Kyynämöisillä, Uuraisilla,

”Keskisuomalaisissa maalaismaisemissa ja männikkökankaiden kupeessa syntyy ensiluokkainen hunaja. Luonnon herkullisimmalle luomukselle omistautuen ja pieteetillä kotimaisia makuja yhdistellen tarhuri Antti muovaa kullan puhtaaksi makujen iloksi.” https://ahontuvantarhat.fi/

On mahtavaaa myydä tuotteita, joiden tarinan tiedän, ja tunnen ihmiset niiden takana.

Luonnon herkullisin helmi ansaitsee arvoisensa kumppanit makujen matkalle. Siksi en ole koskaan valmis tinkimään tuotteideni raaka-aineista tai niiden määrästä. Korkea laatu ja kotimaisuus ovat työni kulmakiviä. Käytin tyrnihyytelön kehittämiseen vuosia ja vasta nyt koen onnistuneeni.

tarhuri Antti

Ahontuvan Tyrnihyytelö

Eikä yhtään huonompi syy myydä Antin tuotteita ole se, että Antti tuo hunajat aina itse meille, ja samalla saan vaihtaa kuulumiset ja pohtia elämän menoa teekupposen ääressä tuon viisaan ja lempeän miehen kanssa.

Ahontuvan Tarhan hunajat Teeleidistä Kramsunkadulta sekä nyt myös verkkokaupastamme!