Blogi

Pulsan Asema

Yksi työni hyviä puolia on, että saan tutustua upeisiin yrityksiin ja yrittäjiin. Reilu viikko sitten pääsin toistamiseen vierailulle upeaan Pulsan asemaan, jossa meillä oli tällä kerralla myös mahdollisuus yöpyä. Pulsan asema on yksi Teeleidin jälleenmyyjistä; tunnelmallisessa kahvilassa tarjoillaan Teeleidin teetä sekä sisustusmyymälästä on mahdollisuus ostaa teelaatuja myös mukaan.

Pulsan asema sijaitsee keskellä kaunista maalaismaisemaa 24 km Lappeenrannan keskustasta. Idyllinen maantie mutkittelee pienten kylien, peltojen ja metsien lomassa. Matka voi tuntua pitkälle, mutta se totisesti kannattaa tehdä, sillä perillä odottaa varsinainen elämys!

www.pulsanasema.fi

Pulsan asemalla eivät junat enää pysähdy, ja asemarakennus oli rapistua pahasti. Petra ja Lasse Karjalainen kunnostivat aseman, jonka pelastununeesta sielusta ja tunnelmasta saa nyt nauttia kaikki. Asemalta löytyy mm. ihana kahvila, sisustuskauppa sekä majoitusta upeissa vanhoissa rautatieläisten rakennuksissa. Kaikki rakennukset on kunnostettu alkuperää kunnioittaen ja sisustettu kauniisti.

Majoituimme upeaan Veturinkuljettajan taloon ja saunoimme lempeät löylyt pihasaunassa. Saunan jälkeen nautimme loppukesän yössä terassilla teet ja ihmettelimme hiljaisuutta. Hyvien yöunien jälkeen meille tarjoiltiin upea aamiainen asemalla, ja pääsimme tutustumaan Petran johdolla kauniisti kunnostettuihin rakennuksiin. Niin, ja sinne sisustusmyymälään, josta mukaan lähti kassillinen tuliaisia kotiin vietäväksi

Kiitos Pulsan asema, kiitos Petra! On helppo suositella käyntiä Pulsan asemalla vilpittömästi kaikille, niin ihana paikka se on! Käykää, nauttikaa herkuista ja hyvästä teestä, minä ainakin jo odotan seuraavaa vierailuani sielä.

Hurmaava emäntä Petra kanssani aamuteellä