Blogi

Rebel Teeleidi

Ainutlaatuinen muodin ja teenautinnon yhdistävä liike avataan Jyväskylän ydinkeskustaan.

Rebel Second Hand ja Teeleidi luovat Jyväskylän kompassin kulmalle uudenlaisen elämyksellisen liikkeen, jossa muoti kohtaa Teeleidin laadukkaat tuotteet. Jyväskyläläisten yrittäjien 300-neliöinen liike avataan Kauppakeskus Sokkarin 2. kerrokseen perjantaina 4.3.2022. Pääosa liikkeen tilasta tulee merkkivaatteiden Rebel Second Hand kaupan käyttöön ja kauppakadun ikkunamaisemaan rakennetaan upea city Teeleidi. Tilaa remontoidaan ja sisustetaan helmikuun ajan ainutlaatuiseksi viihtymiskeitaaksi.

Rebel Second Hand

Rebel on naisten, miesten sekä lasten laadukkaisiin second hand -merkkivaatteisiin ja -asusteisiin erikoistunut liike. Valikoima koostuu asiakkaiden myyntiin tuomista ketju-, premium- ja muotibrändeistä. Rebel myy eri bisnesmalleilla rekkipaikkoja seitsemän päivän jaksoille. Liikkeen valikoima on aina tuore, sillä koko valikoima vaihtuu viikoittain. Rebel Second Hand haluaa edistää ekologista muotia ja vähentää pikamuodin käyttöä.

Second hand on vastuullisin ja trendikkäin tapa nauttia muodista. Se on myös tehokkain tapa pienentää vaatteiden hiilijalanjälkeä, edistää kiertotaloutta ja tehdä konkreettisesti hyvää ympäristön hyvinvoinnille.

Second hand -markkina on nopeimmin kasvava osa kaupan alaa ja sen odotetaan kaksinkertaistuvan seuraavan viiden vuoden aikana. Maailmanlaajuisesti second hand -kaupasta ennustetaan pikamuodin korvaajaa. Tällä hetkellä second hand -kaupan osuus kaikesta myydystä muodista kasvaa vauhdilla. Yhä useampi kuluttaja on halukas muuttamaan kulutustottumuksiaan kestävämpään suuntaan.

Teeleidi goes Rebel Jyväskylän Sokkarilla

Teeleidi kertoo tarinoita ja luo tunnelmaa -rakkaudesta teehen 4.3.2022 alkaen myös Jyväskylän Sokkarilla. Teeleidi tunnetaan hienostuneesta olemuksestaan vanhassa huvilassa, Kramsunkadulla. Nyt Teeleidi ”kapinoi” ja jalkautuu Rebel Second Handin seurassa keskustaan Kauppakeskus Sokkarin 2. kerrokseen.

Yrittäjä Anne Savela näkee Sokkarille tulon jatkumona Teeleidin muille toimipisteille. Osuuskauppa Keskimaa on toiminut samalla paikalla jo vuodesta 1920 ja Anne pitää tärkeänä asettua historiaa huokuville paikoille. Verkkokauppamme ja pakkaamomme toimii Vaajakoskella 1917 valmistuneessa vanhassa Tulitikkutehtaan rakennuksessa ja teehuoneena toimivana Karpion talokin on 120 vuotta vanha. Anne pitää paljasjalkaisena jyväskyläläisenä tärkeänä myös kaupunkikeskustan elävöittämistä. Hän haluaa, että hyvä, laadukas tee kuuluu kaikille ja hän uskookin, että Teeleidin keskustaan tulo avaa yhä useammalle ovia teen kiehtovaan maailmaan.

Tulemme keskustan parhaalle liiketoimintapaikalle yhdessä meidän näköisemme kumppanin kanssa. Pidän tärkeänä ottaa valikoimiimme paikallisia tuotteita yhteistyökumppaneiltamme. Meille tulee mm. Liquid Kitchenin limonadeja, Keuruun Kellaripanimon Kombuchaa, Toivolan vanhalla pihalla toimivan Taiga paahtimon kahvia ja Hannan Kakkujen leivonnaisia. Leivomme itse keto- ja raakaleivonnaisia ja huomioimme kattavasti erikoisruokavaliot. Meiltä löytyy paljon esimerkiksi gluteenittomia vegaanisia leivonnaisia. Rebel Teeleidin teemenusta löytyy yli 50 eri teelaatua ja myös erikoisemmat juomat kuten kurkuma-, matcha- ja chai-lattet. Rebel Teeleidistä löytyy myös pieni myymälä, josta saa ostettua kotiin laadukkaat, huolella valitut teet.

Lisätietoja antavat:

Rebel Secondhand shop

Terhi Vallas Puh. 050 339 5100

info@rebelshop.fi https://rebelshop.fi

Teeleidi Oy

Anne Savela Puh. 044 555 5900

info@teeleidi.fi www.teeleidi.fi