Blogi

Jäljet hangessa

Tapaninpäivä hämärtyy iltaan. Kahden vapaapäivän jälkeen oli jo vähän ikävä töihin (tiedän, säälittävää) joten tein tikusta asiaa ja lenkkeilin Kramsunkadulle katsastamaan että paikat on kunnossa.

Talo oli hiljainen, sähkökynttilät paloi ikkunoilla ja pihan valaistus oli kaunis. Koska oli satanut uutta lunta, oli pihasta kaikki jäljet peittyneet, vain pienet jäniksen jäljet näkyi hangella.

Astuin sisään ja sytyttelin valot, laitoin jouluradion soimaan ja teen hautumaan. Samalla kun nyt tänne olin tullut, voisin hyvin nauttia kupillisen teetä

Istahdin teekupin ääreen, Keisarillinen Yunnan maistui jouluherkkujen jälkeen taivaallisen hyvälle.

Teekupin ääressä oli hyvä pohtia kulunutta vuotta, sillä kohta tämä merkillinen vuosi 2020 on takana. Onneksi. En usko, että koskaan elämässäni olen tuntenut niin monia tunteita niin vahvasti. Surua, pelkoa, kiitollisuutta, rakkautta, yksinäisyyttä, ystävyyttä… eikä vuoden aikana kyyneileitä säästetty.

Jos saldoa punnitsee, niin yllättävästi tämä vuosi jää kuitenkin plussan puolelle; ihmisten välittäminen ja tuki, niin asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneiden on ollut liikuttavan ihanaa. Olemme luoneet uutta, paljon enemmän kuin koko elinaikanamme. Retkireppu, teen kuukausitilaus, uusi nettikauppa, jälleenmyyjien nettikauppa, kustomoinnit, uudet tuotteet ja tuotesarjat… Moni näistä olisi varmaan syntynyt ilman koronaakin, mutta nyt suunnitelmat toteutui ennätysajassa. Olemme saaneet myös uusia jälleenmyyjä ympäri Suomen, ja Teeleidin teetä löytyykin jo yli 200 paikasta. Kaikilla Teeleidiläisillä on työpaikat säilyneet ja töitä riittänyt, erityisesti siitä olen kiitollinen!

Sitä mitä uusi vuosi tuo tullessaan, ei voi tietää. Sen kuitenkin tiedän, että olemme valmiina kaikkiin sen haasteisiin. Tulevana vuonna panostamme mm.tuotantoon, ja kukaties saamme vähän lisää tilaakin sille. Myös uudet tuoteideat kutkutta niin että olisi ihanaa päästä jo niitä toteuttamaan.

Mutta vielä hetki vedetään henkeä, ihastellaan jäniksen jälkiä hangella, ja kaunista joulukuista iltaa.

Tuokoon vuosi 2021 kaikille hyvää, olkoon se vuosi, joka muistetaan iloisista asioista!

Kiitos tästä vuodesta, kiitos että olitte tukenamme!