Blogi

Tetissä Teeleidissä

Minulle tee on ollut aina vähän niin kuin rauhallisuuden symboli. Aina kun ajattelen teetä minulla tulee mieleen rauhallisuus, mietiskely ja nautiskelu, lämpö ja turvallisuus. Olen huomannut sen, että tee on paljon muutakin kuin vain kuuma juoma. Se on kulttuuria, nautiskelua ja yhteisöllisyyttä. Teellä on minulle rauhoittava vaikutus, silloin kun haluan tehdä jotain rauhassa, otan teekupposen ja siemailen sitä. Minulle tulee teestä levollinen, lämmin ja rauhallinen olo.

Olen ollut nyt 2 päivää Teeleidissä työharjoittelussa eli tetissä. On ollut todella mukavaa nähdä kahvilakulttuuria ja on ollut hauskaa nähdä mitä kahvilassa tiskin takana puuhataan. Viime vuonna koronan takia en päässyt sinne tetti paikkaan minne olisin halunnut ja Olen todella kiitollinen, että sain nyt ainakin tänä vuonna kokea juuri sellaisen tet kokemuksen, kuin halusinkin. Olen kokenut tetin todella hienona ja tarpeellisena kokemuksena. Olen myös aina ollut todella oppimishaluinen ja kokeilen aina uusia juttuja, vaikka minulla ei olisi mitään aiempaa kokemusta siitä. Silloin kun asiakkaana käyt kahvilassa et välttämättä tule ajatelleeksi sitä minkälaista on pyörittää kahvilaa ja olla töissä siellä. On hienoa, että olen saanut olla tutustumassa siihen, koska nyt osaa arvostaa tätä työtä paljon enemmän.

Teeleidi on ihana, sydämellinen ja lämminhenkinen teen keskus, joka levittää teen sanomaa eteenpäin. Kaiken lisäksi teeleidissä voi nauttia ihanista herkuista niin suolaisista, kuin makeistakin. On ollut mahtavaa seurata kun asiakkaita tulee ostamaan teeleidistä lempi tee makujaan ja kertoo mistä niissä tykkää ja miksi. Se on minun mielestäni aivan mahtavaa, koska tee tuo ihmisiä yhteen ja saa aikaan aivan ihania kohtaamisia ja hetkiä. Se on mielestäni todella upeaa.

Sanni, Kristillinen koulu 8 lk